Over mij

Laat ik me even voorstellen. Ik ben Yvonne, woon in Herten en ben een echt buitenmens: in de natuur vind ik mijn rust. Ik ben goedlachs en heel nieuwsgierig – nieuwsgierig maar vooral ook verwonderd door de manier waarop kinderen, zo groot en klein als ze zijn, zich door het leven bewegen. Een professional in het werken met kinderen en de (volwassen) wereld om hen heen.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in wat de mens beweegt. Hoe mensen voelen, denken, handelen – maar ook wat ze drijft.

Na de middelbare school rolde ik al gelijk de wereld van het onderwijs en de kinderopvang in, waar ik op een gegeven moment ook in aanraking met hoogbegaafde kinderen en volwassenen ben gekomen. Zij fascineerden me enorm: Wat drijft deze mensen? Hoe gaan ze om met bepaalde situaties, en wat speelt er allemaal in die hoofden? Maar ook: Welke angsten en obstakels komen ze tegen? Hoe kan ik ze helpen om hen en al hun mooie talenten tot bloei te laten komen?

Dit heb ik mogen ervaren doordat ik mee mocht kijken tijdens het werken met kinderen en de wereld om het kind heen.

Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd te wandelen aan het water. Een lekker boek is ook oké. Verder luister ik graag muziek en kan nog een klein beetje piano spelen.

Naast dat ik goedlachs ben, kan ik luisteren, ben opmerkzaam en heb een groot empathisch vermogen.

Maar boven al ben ik nieuwsgierig, waardoor ik het net even andersom kan bekijken.

Wil je weten hoe ik jou kan helpen?  Of heb je een andere vraag?
Stuur me gerust een mailtje: yvonne@ennovytalenteert.nl

Chat openen
1
Neem contact op!
Scan de code
Hallo! heb je een vragen? Stel ze via WhatsApp.