Individuele begeleiding

Kinderen

Iedereen heeft zo zijn eigen talenten. Ook jij, en die gaan we samen ontdekken en inzetten. Talenten die toegepast kunnen worden en je kunnen helpen om mogelijk minder angstig te zijn, daadkrachtiger! Dat je er niet alleen over praat en voelt wat je wilt, maar ook doet! Dat je stevig staat vol vertrouwen. Zodat je weer gelukkig of misschien wel gelukkiger kunt zijn.

Spelen, recreatief, ontspannend bezig zijn en je vermaken. Alleen of samen. Tijdens het spel/spelen gebruik ik al mijn kennis en kunde opgedaan in 30 jaar werken met kinderen. Het klinkt misschien eenvoudig, en dat is het in wezen ook. Maar toch is dat wat het is! Jij komt spelen.

Ook al kom je bij mij op bezoek, we gaan het op jóuw manier doen. Jouw spel, jouw invulling, binnen, maar het liefst buiten. Op 10 minuutjes lopen van de Oolderplas en de Maas zijn de mogelijkheden eindeloos, dus spelen kunnen we naar hartenlust!

Samen zoeken we naar een plek en situatie waar jij je helemaal kunt ontspannen en plezier kunt maken. Maar misschien wel het allerbelangrijkste: jezelf kunt zijn. Want op het moment dat jij jezelf bent, kan ik het beste zien welke ondersteuning bij jou past en welk pad we samen kunnen bewandelen om jou weer gelukkig(er), sterker en beter in je vel te laten voelen.

Jongeren

Loop je vanwege jouw (vermoeden van) hoogbegaafdheid vast op school? Vind je het moeilijk aansluiting te vinden met je klasgenoten, voel je je anders dan anderen? Of heb je last van perfectionisme en ben je extreem kritisch op jezelf en anderen? Heb je psychosomatische klachten als buikpijn hoofdpijn? Misschien heb je dwangklachten of beschadig je jezelf, of wil je helemaal niet meer naar school?

 

Dan ben je bij mij van harte welkom! Samen gaan we kijken hoe jij weer lekker in je vel komt te zitten. Hoe we kunnen bouwen aan je eigenwaarde en weer in je kracht kunt komen te staan. Mijn kamer dient daarbij als een veilige haven en bij mij mag je dan ook zijn wie je bent.

 

Ouders van hoogbegaafde kinderen

Het aanbod voor ouders (of begeleiders) van hoogbegaafde kinderen is erop gericht de vragen die tijdens de begeleiding van het kind naar voren komen te bespreken en vorm te geven. Zodat je thuis en in de praktijk verder kunt op de weg die het kind uitgestippeld heeft.

Maar ook als je zelf worstelt met problemen die ontstaan door je eigen hoogbegaafdheid, ben je bij mij van harte welkom.

Heb je een vraag? Dan mag je mij altijd benaderen voor een afspraak.

Ben je op zoek naar begeleiding in groepsverband? Neem dan een kijkje op de pagina: Groepsverband

Heb je vragen over mijn aanbod of kan ik je ergens anders mee helpen? Stuur me gerust een mailtje: yvonne@ennovytalenteert.nl

Chat openen
1
Neem contact op!
Scan de code
Hallo! heb je een vraag over mijn aanbod? Stel hem via WhatsApp.