Mijn aanbod

Kinderen

Iedereen heeft zo zijn eigen talenten. Ook jij, en die gaan we samen ontdekken en inzetten. Talenten die toegepast kunnen worden en je kunnen helpen om mogelijk minder angstig te zijn, daadkrachtiger! Dat je er niet alleen over praat en voelt wat je wilt, maar ook doet! Dat je stevig staat vol vertrouwen. Zodat je weer gelukkig of misschien wel gelukkiger kunt zijn.

Spelen, recreatief, ontspannend bezig zijn en je vermaken. Alleen of samen. Tijdens het spel/spelen gebruik ik al mijn kennis en kunde opgedaan in 30 jaar werken met kinderen. Het klinkt misschien eenvoudig, en dat is het in wezen ook. Maar toch is dat wat het is! Jij komt spelen.

Ook al kom je bij mij op bezoek, we gaan het op jóuw manier doen. Jouw spel, jouw invulling, binnen, maar het liefst buiten. Op 10 minuutjes lopen van de Oolderplas en de Maas zijn de mogelijkheden eindeloos, dus spelen kunnen we naar hartenlust!

Samen zoeken we naar een plek en situatie waar jij je helemaal kunt ontspannen en plezier kunt maken. Maar misschien wel het allerbelangrijkste: jezelf kunt zijn. Want op het moment dat jij jezelf bent, kan ik het beste zien welke ondersteuning bij jou past en welk pad we samen kunnen bewandelen om jou weer gelukkig(er), sterker en beter in je vel te laten voelen.

Ouders van hoogbegaafde kinderen

Het aanbod voor ouders (of begeleiders) van hoogbegaafde kinderen is erop gericht de vragen die tijdens de begeleiding van het kind naar voren komen te bespreken en vorm te geven. Zodat je thuis en in de praktijk verder kunt op de weg die het kind uitgestippeld heeft.

Maar ook als je zelf worstelt met problemen die ontstaan door je eigen hoogbegaafdheid, ben je bij mij van harte welkom.

Heb je een vraag? Dan mag je mij altijd benaderen voor een afspraak.

Jongeren

Loop je vanwege jouw (vermoeden van) hoogbegaafdheid vast op school? Vind je het moeilijk aansluiting te vinden met je klasgenoten, voel je je anders dan anderen? Of heb je last van perfectionisme en ben je extreem kritisch op jezelf en anderen? Heb je psychosomatische klachten als buikpijn hoofdpijn? Misschien heb je dwangklachten of beschadig je jezelf, of wil je helemaal niet meer naar school?

 

Dan ben je bij mij van harte welkom! Samen gaan we kijken hoe jij weer lekker in je vel komt te zitten. Hoe we kunnen bouwen aan je eigenwaarde en weer in je kracht kunt komen te staan. Mijn kamer dient daarbij als een veilige haven en bij mij mag je dan ook zijn wie je bent.

 

Volwassenen

Loop je vast op je werk of ben je zelfs thuis komen te zitten vanwege jouw (vermoeden van) hoogbegaafdheid? Zijn er moeilijkheden binnen het gezin vanwege jouw begaafdheid? Of loop je hierdoor ergens anders mee vast?

Dan staat mijn deur voor je open. Samen gaan we kijken hoe jij weer lekker in je vel komt te zitten. Hoe we kunnen bouwen aan je eigenwaarde en weer in je kracht kunt komen te staan. En kijken we naar wat er nodig is om op jouw manier te kunnen functioneren (binnen het gezin of op jouw baan).

Ook als je worstelt als (hoogbegaafde) ouder met de opvoeding van jouw hoogbegaafde kind ben je bij mij aan het juiste adres. Samen gaan we kijken naar wat nodig is om jullie gezin weer in rustig vaarwater te krijgen. Vaak is het hierbij nodig dat ik ook met het kind in gesprek ga.

Activiteitengroepjes voor kinderen (4 tot 12 jaar)

Een aantal keer per jaar organiseert Ennovy Talent’eert activiteitengroepjes voor kinderen (4 tot 12 jaar).

Wil jij de uitdagingen waar je door je hoogbegaafdheid mee te maken hebt op een creatieve manier delen met leeftijdsgenootjes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Tijdens 5 bijeenkomsten gaan we samen aan de slag met activiteiten op het gebied van creativiteit, techniek, theater, samenleving en persoonlijke ontwikkeling.

 

25 oktober start er weer een nieuwe groep. Voor aanmelden of meer informatie, stuur mij gerust een mail!

Wanneer: 11 oktober
Hoe laat: 19:30 uur – 21:30 uur
Locatie:  Merumerkerkweg 1 in Herten
Kosten: € 15,00 te voldoen ter plekke per keer

Bijeenkomsten voor ouders van hoogbegaafde kinderen

Thema: ouder zijn van een hoogbegaafd kind, niet altijd even makkelijk!

 

Veel ouders die ik, tijdens mijn begeleiding van hoogbegaafde kinderen spreek, lopen tegen dezelfde worstelingen aan. Doe ik het wel goed? Wat doe ik met de meningen van anderen? Hou ik mijn kind thuis als het niet naar school wil? School werkt weer zo tegen, wat nu?

Interesse in deze avond? Meld je dan nu aan via: 06 27 437 929 of stuur een mailtje naar yvonne@ennovytalenteert.nl

Verbindend ouderschap

Tijdens deze oudertraining gaan we jou als ouder sterker maken door je te laten ervaren dat je op basis van aanwezigheid, gesteund door andere volwassenen, meer in verbinding kan staan met je kind.

Hierbij laten we ons leiden door het besef dat we alleen controle hebben over ons eigen gedrag. In deze training verleggen we de focus van gehoorzaamheid van het kind naar jouw ouderlijke zelfcontrole.

De training bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur, in een groep van 4 tot maximaal 10 ouders.

Heb je vragen over mijn aanbod of kan ik je ergens anders mee helpen? Stuur me gerust een mailtje: yvonne@ennovytalenteert.nl

Chat openen
1
Neem contact op!
Scan de code
Hallo! heb je een vraag over mijn aanbod? Stel hem via WhatsApp.