Mijn aanbod

Kinderen

Iedereen heeft zo zijn eigen talenten. Ook jij, en die gaan we samen ontdekken en inzetten. Talenten die toegepast kunnen worden en je kunnen helpen om mogelijk minder angstig te zijn, daadkrachtiger! Dat je er niet alleen over praat en voelt wat je wilt, maar ook doet! Dat je stevig staat vol vertrouwen. Zodat je weer gelukkig of misschien wel gelukkiger kunt zijn.

Dat je er niet alleen over praat en voelt wat je wilt, maar ook doet! Dat je stevig staat vol vertrouwen. Zodat je weer gelukkig of misschien wel gelukkiger kunt zijn.

Spelen, recreatief, ontspannend bezig zijn en je vermaken. Alleen of samen. Tijdens het spel/spelen gebruik ik al mijn kennis en kunde opgedaan in 30 jaar werken met kinderen. Het klinkt misschien eenvoudig, en dat is het in wezen ook. Maar toch is dat wat het is! Jij komt spelen.

Ook al kom je bij mij op bezoek, we gaan het op jóuw manier doen. Jouw spel, jouw invulling, binnen, maar het liefst buiten. Op 10 minuutjes lopen van de Oolderplas en de Maas zijn de mogelijkheden eindeloos, dus spelen kunnen we naar hartenlust!

Samen zoeken we naar een plek en situatie waar jij je helemaal kunt ontspannen en plezier kunt maken. Maar misschien wel het allerbelangrijkste: jezelf kunt zijn. Want op het moment dat jij jezelf bent, kan ik het beste zien welke ondersteuning bij jou past en welk pad we samen kunnen bewandelen om jou weer gelukkig(er), sterker en beter in je vel te laten voelen.

Ouders van hoogbegaafde kinderen

Het aanbod voor ouders (of begeleiders) van hoogbegaafde kinderen is erop gericht de vragen die tijdens de begeleiding van het kind naar voren komen te bespreken en vorm te geven. Zodat je thuis en in de praktijk verder kunt op de weg die het kind uitgestippeld heeft.

Maar ook als je zelf worstelt problemen die ontstaan door je eigen hoogbegaafdheid, ben je bij mij van harte welkom.

Heb je een vraag? Dan mag je mij altijd benaderen voor een afspraak.

Jongeren

Loop je vanwege jouw (vermoeden van) hoogbegaafdheid vast op school? Vind je het moeilijk aansluiting te vinden met je klasgenoten? Of heb je last van perfectionisme en ben je extreem kritisch op jezelf en anderen? ….

 

Heb je een andere vraag? Dan mag je mij altijd benaderen voor een afspraak.

Volwassenen

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren ’60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

Activiteitengroepjes voor kinderen (4 tot 12 jaar)

Samen met Mirte Sonntag van Studio Zondag organiseert Ennovy Talent’eert een aantal keer per jaar activiteitengroepjes voor kinderen (4 tot 12 jaar).

 

Wil jij de uitdagingen waar je door je hoogbegaafdheid mee te maken hebt op een creatieve manier delen met leeftijdsgenootjes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Tijdens 5 bijeenkomsten gaan we samen aan de slag met activiteiten op het gebied van creativiteit, techniek, theater, samenleving en persoonlijke ontwikkeling.

 

In november start er weer een nieuwe groep. Voor aanmelden of meer informatie, stuur mij gerust een mail!

Verbindend ouderschap

Tijdens deze oudertraining gaan we jou als ouder sterker maken door je te laten ervaren dat je op basis van aanwezigheid, gesteund door andere volwassenen, meer in verbinding kan staan met je kind.

Hierbij laten we ons leiden door het besef dat we alleen controle hebben over ons eigen gedrag. In deze training verleggen we de focus van gehoorzaamheid van het kind naar jouw ouderlijke zelfcontrole.

De training bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur, in een groep van 4 tot maximaal 10 ouders.

Heb je vragen over mijn aanbod of kan ik je ergens anders mee helpen? Stuur me gerust een mailtje: yvonne@ennovytalenteert.nl

x